maandag 1 november 2010

Zet uw bedrijf op Google Places!



Volgens onderzoek heeft ruim 70% van de Nederlandse bedrijven zijn bedrijfsvermelding in Google Maps nog niet geclaimd. Deze bedrijven maken nog geen gebruik van de mogelijkheid om uitgebreide informatie op hun eigen gratis bedrijfspagina te publiceren. En wat erger is: andere malafide bedrijven kunnen uw bedrijfspagina claimen en uw klanten omleiden naar hun website.


Update 12 augustus 2012: Voor de laatste informatie over Google bedrijfspagina's zie:
http://blog.adsmg.net/2012/08/beheer-voortaan-je-google.html 

Help klanten u te vinden op Google Maps
U kunt Google Places gebruiken om uw bedrijf gratis te vermelden in Google Maps. Wanneer potentiële klanten zoeken naar lokale gegevens, vinden ze uw bedrijf: adres, website, openingstijden en foto's van uw gebouw of uw producten. Het is gemakkelijk en geheel gratis


Nieuwe klanten bereiken op Google Maps en Google.nl
Lokale klanten zijn al aan het zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt. Maak het gemakkelijk voor hen om u te vinden? Google Places is de plek om te beginnen.



Geschikt voor bedrijven van elke grootte
Of u nu een tandartspraktijk heeft of een keten van koffiehuizen, u kunt al uw vermeldingen beheren in één enkele account.

U kunt uw vermelding op elk gewenst moment bijwerken
Gebruik Google Places voor het bewerken van uw melding, wanneer en hoe u maar wilt. Uw Google Maps-resultaten worden binnen een aantal weken bijgewerkt, niet pas volgend jaar.

Lees meer over richtlijnen voor uw plaatsing op Het Google productblog

0 reacties:

Een reactie posten